Beton amprentat Iasi

Beton amprentat IasiBeton amprentat Iasi: firma noastra realizeaza lucrari de betonare sau pavaje din beton amprentat in iasi si in toata Romania, in cazul in care eveti de realizat o lucrare de pavare cu beton amprentat in Iasi, va rugam contactati-ne.

Care este cea mai avantajoasa solutie pentru pavarea suprafetelor? Specialistii in amenajare considera betonul amprentat o tehnica perfecta atat pentru exterior, cat si pentru interior.

In interior, betonul amprentat este recomandat atat pentru incaperile cu trafic intens, precum holurile sau camerele de zi/de luat masa, cat si pentru incaperile predispuse la umezeala: holuri largi, beciuri, balcoane, terase.

Telefon Informatii ☏ 0748 550 466

Cu ajutorul betonului amprentat pot fi obtinute decoruri care imita finisajele clasice precum gresia, granitul, dusumeaua, dar si decoruri unice, personalizate prin modele si combinatii de culori. Apeleaza la o echipa de specialisti cu experienta si un portofoliu variat de matrite pentru a decora pardoselile locuintei in cel mai frumos stil propriu!

Cere o oferta de pret online!
Numele
E-mail
Telefonul
Suprafata
Localitatea
Introduceti Codul de verificare: captcha
Mesajul