Beton amprentat Ploiesti

Beton amprentat PloiestiRealizam pavaj din beton amprentat in Ploiesti si in tot judetul Prahova. Suntem specializati in pavari verticale si pavari orizontale cu beton amprentat, avem o experienta de peste 10 ani in acest tip de pavaje

Betonul amprentat este o tehnica moderna de amenajare prin care se pot decora atat exterioarele, cat si interioarele. Pentru interior, acesta se potriveste in livinguri, holuri, bai, balcoane.

Cu ajutorul acestui sistem de pavare, pot fi create finisaje care redau aspectul si texture variate, precum gresie, caramida, dusumea. Avantajul este ca acestea pot fi executate intr-o gama variata de culori.

Telefon Informatii ☏ 0748 550 466

Secretul pardoselilor perfecte din beton amprentat este nivelarea foarte bine a suprafetei si manuirea cu finete a matritelor care redau modelele. Pentru aceasta este nevoie de priceperea unei echipe experimentate. Obtine stilul de amenajare perfect pentru interiorul casei cu ajutorul betonului amprentat – un material ofertant ca design, rezistent si convenabil ca pret!

Cere o oferta de pret online!
Numele
E-mail
Telefonul
Suprafata
Localitatea
Introduceti Codul de verificare: captcha
Mesajul