Beton amprentat Suceava

Beton amprentat SuceavaBeton amprentat Suceava: suntem prezenti cu serviciile noastre de amprentare beton si in Suceava si in toata zona de Nord-Est a Romaniei.

Realizam beton amprentat in Suceava, Botosani, Neamt, Iasi si in toata Romania, suntem in sectorul pavajelor amprentate de mai bine de 10 ani, si avem experienta vasta in acest domeniu.

Ai nevoie de o solutie avantajoasa de amenajare a pardoselilor? Betonul amprentat are un rol ornamental deosebit si poate fi folosit atat pentru exterior, cat si pentru interiorul casei.

Se recomanda sa se aplice beton amprentat in interior in special in incaperile dotate cu incalzire prin pardoseala, deoarece acesta este mai rece decat metodele clasice (parchet, dusumea) si in camerele cu umiditate.

Telefon Informatii ☏ 0748 550 466

Fata de metodele clasice de pavare interioara, betonul amprentat este mult mai rezistent, poate fi realizat intr-o varietate mare de culori si modele, are costuri mai mici pe termen lung comparativ cu alte finisaje. Pentru a realiza pardoseli sau pereti interior frumos decorati, apeleaza la o echipa cu experienta, care lucreaza cu maiestrie in tehnica betonului amprentat!

Cere o oferta de pret online!
Numele
E-mail
Telefonul
Suprafata
Localitatea
Introduceti Codul de verificare: captcha
Mesajul