Beton Amprentat Bacau

Beton amprentat Bacau • Oferta de pret beton amprentat in Bacau • Pret / m² in

Beton amprentat Bacau - Pret Beton amprentat BacauBeton amprentat Bacau : in Bacau realizam pavaj din beton amprentat de mai bine de cincisprezece ani. Avem o multime de lucrari realizate in toata regiunea Moldovei.

Desi la inceputul activitatii noastre realizam pavaj din beton amprentat doar in Bucuresti si in localitatile apropiate acestuia, datorita cererii tot mai mare acestui serviciu de catre locuitorii frumosului municpiu situat pe raul Bistrita, am decis sa ne extindem serviciile si in Nord-Estul tarii.

Realizam acest beton decorativ, de mai bine de 12 ani, avem o mare experienta in pavajele din beton in general si suntem pregatiti pentru a realiza orice tip de lucrare, indiferent de marimea si complexitatea ei.

Apelati cu incredere, pavajul din beton amprentat realizat de echipa noastra este executat cu personal calificat, cu o experienta de 5-12 ani in acest domeniu. Pentru a cere o oferta de pret beton amprentat in Bacau, Onesti, Moinesti, Comanesti, Buhusi, Darmanesti, Targu Ocna sau Slanic-Moldova apelati la numarul de telefon 0748.550.466 sau trimiteti-ne un e-mail la adresa oferta@betondecorativ.com.

Cere o oferta de pret beton amprentat in Bacau online!

    Sună la 0748 550 466
    error: