Beton Amprentat Constanta

Beton amprentat Constanta • Pret beton amprentat in Constanta • Pret / m² in

Beton amprentat Constanta - Pret Beton amprentat ConstantaBeton Amprentat Constanta : realizam beton amprentat in Constanta: suntem prezenti in Romania pe piata pavajelor amprentate din anul 2009, avem o vasta experienta in acest tip de pavaj, lucram in acest domeniu de aproape 15 ani…

Cauti cea mai avantajoasa solutie pentru a pava pardoselile sau peretii? Betonul amprentat este ieftin, rezistent si in plus poate fi aplicat intr-o varietate mare de modele si culori. Este unul dintre cele mai rezistente tipuri e pavaj, si poate fi foarte usor de personalizat in ceea ce priveste culoarea sau modelul.

Desi este considerat, in general, o solutie ideala pentru alei exterioare, betonul amprentat poate fi folosit cu succes si in interiorul casei. Acesta este rezistent la umezeala si se potriveste la terase, in hanuri, showroom-uri, restaurante, etc.

Cele mai folosite modele de decor cu beton amprentat pentru interior sunt cele care imita aspectul de caramida nefinisata, calcar, piatra pentru pereti si gresie, mozaic, dusumea, parchet, granit pentru podele. Colaboreaza cu o echipa de profesionisti pentru a obtine cele mai frumoase si mai rezistente finisaje cu beton amprentat pentru casa la preturi mici!

Cere o oferta de pret beton amprentat in Constanta online!

    Sună la 0748 550 466
    error: