Beton amprentat Iasi

Beton amprentat Iasi • Oferta de pret beton amprentat in Iasi • Pret / m² in

Beton amprentat Iasi - Pret Beton amprentat IasiBeton amprentat Iasi : echipa noastra realizeaza lucrari de betonare sau pavaje din beton amprentat in Iasi si in toata Romania! In cazul in care eveti de realizat o lucrare de pavare cu beton amprentat in Iasi, va rugam contactati-ne.

Care este una dintre cele mai avantajoase solutii pentru pavarea suprafetelor? Specialistii in amenajare considera betonul amprentat o tehnica ideala atat pentru pavari exterioare, cat si pentru pavari interioare.

In interior, betonul amprentat este recomandat atat pentru incaperile cu trafic intens (showroo-uri, pizzerii, terase), cat si pentru incaperile predispuse la umezeala: crame, beciuri etc..

Cu ajutorul betonului amprentat pot fi obtinute decoruri care imita finisajele clasice precum gresia, granitul, dusumeaua, dar si decoruri unice, personalizate prin modele si combinatii de culori. Apeleaza la o echipa de specialisti cu experienta si un portofoliu variat de matrite pentru a decora pardoselile locuintei in cel mai frumos stil propriu!

Cere o oferta de pret beton amprentat in Iasi online!

    Sună la 0748 550 466
    error: