Beton Amprentat Oradea

Beton Amprentat in Oradea si tot judetul Bihor. Peste 15 ani de experienta - lucram in toata Romania.

Sună 0748 550 466

Beton Amprentat Oradea

Beton Amprentat Oradea ▷ dorim sa ne oprim asupra unui material atat de familiar si „obisnuit” precum betonul, deoarece tehnologiile moderne il pot transforma in moduri uimitoare. Betonul amprentat este betonul pe suprafata caruia se aplica un model in relief – utilizand stampile si culori speciale – care reproduc culoarea, textura si forma materialelor naturale.

Cauti o echipa pentru un proiect de beton amprentat in Oradea?

Beton Amprentat Oradea - Pret Beton Amprentat OradeaPavajul din beton amprentat este foarte popular pentru amenajarea de alei si trotuare, alei de gradina, terase, foisoare, zone din jurul piscinelor, podele pentru pensiuni, restaurante si showroom-uri, drumuri de acces private, alei in parcuri sau amenajarea centrelor si pietelor publice pietonale.

Betonul amprentat are un aspect frumos, rezistenta ridicata si rezistenta la abraziune si fisurare. In plus, iarba nu creste pe suprafata lui. Datorita acestor proprietati, este ideal pentru amenajarea zonelor private, precum si pentru crearea de zone pietonale comune in jurul cladirilor rezidentiale sau comerciale.

Are o gama mare de texturi si culori, personalizarea lui este flexibila iar acest lucru ajuta la o integrare rapida si simpla a acestuia in designul peisagistic existent.

Cat costa m2 de beton amprentat in Oradea?

Pretul unui metru patrat (m2) de beton amprentat in Oradea este intre 120 si 170 de lei. Pretul mediu pentru un proiect de beton amprentat in Oradea (Bihor) s-ar situa in jurul sumei de 145 de lei pe metru patrat.

Cere o oferta de pret beton amprentat in Oradea online!

Poate rezista la sarcini grele, nu se deformeaza si este rezistent la umiditate si inghet. Este folosit in lume de mai bine de 50 de ani si a dovedit ca merita efortul, devenind o alternativa excelenta la clasicele metode de pavare. Cere o oferta de pret in Oradea acum!

   

  Pe scurt – Ce este betonul amprentat?

  Betonul amprentat este un beton armat cu fibre de inalta calitate si plasa sudata, al carui strat de suprafata este modificat / modelat, intarit si colorat cu un colorat intaritor si sigilat cu lac.

  Are un aspect decorativ excelent si datorita stampilelor speciale, este capabil sa imite cat mai realist aspectul granitului, pietrei, ardeziei, lemnului si a altor materiale naturale sau artificiale (ex. caramida) utilizate in pavari exterioare.

  Sistemul de colorare a acestuia va permite sa reproduceti 100% culoarea materialului simulat. In acest fel reproducerea se realizeaza din toate punctele de vedere: forma, textura si culoare!

  Ca avantaje principale amintim: se realizeaza rapid, are rezistenta unei placi de beton armat, este 100% personalizabil, are un pret mediu in comparatie cu celelalte metode de pavare.

  Sună la 0748 550 466
  error: