Beton Amprentat Ploiesti

Beton amprentat Ploiesti • Oferta de pret beton amprentat in Ploiesti • Pret / m² in

Beton amprentat Ploiesti - Pret Beton amprentat PloiestiBeton Amprentat Ploiesti : realizam pavaj din beton amprentat in Ploiesti si in tot judetul Prahova. Suntem specializati in pavari verticale si pavari orizontale cu beton amprentat si avem o experienta de peste 15 ani in acest tip de pavaje

Betonul amprentat este o tehnica moderna de amenajare prin care se pot decora atat exterioarele, cat si interioarele. Pentru interior, acesta se potriveste in showroom-uri, hanuri, terase.

Cu ajutorul acestui sistem de pavare, pot fi create finisaje care redau aspecte si texturi variate, precum gresia, caramida, lemnul etc. Avantajul este ca acestea pot fi executate intr-o gama variata de culori. Contacteaza-ne pentru o oferta de pret in Ploiesti sau oricare alta localitate din judetul Prahova!

O parte din lucrarile realizate de noi in Ploiesti sau Romania.

Secretul pardoselilor perfecte din beton amprentat este nivelarea foarte bine a suprafetei si manuirea cu finete a matritelor care redau modelele. Pentru aceasta este nevoie de priceperea unei echipe experimentate. Obtine stilul de amenajare perfect pentru interiorul casei cu ajutorul betonului amprentat – un material ofertant ca design, rezistent si convenabil ca pret! Cere o oferta de pret rapid in Ploiesti!

Cere o oferta de pret beton amprentat in Ploiesti online!

    Sună la 0748 550 466
    error: