Beton Amprentat Ploiesti

Beton Amprentat in Ploiesti si tot judetul Prahova. Peste 15 ani de experienta. Lucram in Ploiesti si tot judetul Prahova.

Sună 0748 550 466

Beton Amprentat Ploiesti

Beton amprentat Ploiesti • Oferta de pret beton amprentat in Ploiesti • Pret / m² in 2024

Beton amprentat Ploiesti - Pret Beton amprentat PloiestiBeton Amprentat Ploiesti : realizam pavaj din beton amprentat in Ploiesti si in tot judetul Prahova. Suntem specializati in pavari verticale si pavari orizontale cu beton amprentat si avem o experienta de peste 15 ani in acest tip de pavaje

Betonul amprentat este o tehnica moderna de amenajare prin care se pot decora atat exterioarele, cat si interioarele. Pentru interior, acesta se potriveste in showroom-uri, hanuri, terase.

Cu ajutorul acestui sistem de pavare, pot fi create finisaje care redau aspecte si texturi variate, precum gresia, caramida, lemnul etc. Avantajul este ca acestea pot fi executate intr-o gama variata de culori. Contacteaza-ne pentru o oferta de pret in Ploiesti sau oricare alta localitate din judetul Prahova!

O parte din lucrarile realizate de noi in Ploiesti sau Romania.

Secretul pardoselilor perfecte din beton amprentat este nivelarea foarte bine a suprafetei si manuirea cu finete a matritelor care redau modelele. Pentru aceasta este nevoie de priceperea unei echipe experimentate. Obtine stilul de amenajare perfect pentru interiorul casei cu ajutorul betonului amprentat – un material ofertant ca design, rezistent si convenabil ca pret! Cere o oferta de pret rapid in Ploiesti!

Cere o oferta de pret beton amprentat in Ploiesti online!

    Sună la 0748 550 466
    error: