Beton Amprentat Timisoara

Beton Amprentat in Timisoara si tot judetul Timis. Peste 15 ani de experienta in Timisoara si toata Romania.

Sună 0748 550 466

Beton Amprentat Timisoara

Beton Amprentat Timisoara ▷ solutiile vechi in imbunatatirea urbana si rezidentiala sunt inlocuite de noi tehnologii si idei inovatoare. BetonDecorativ.com are o vasta experienta practica in realizarea de pavaj din beton utilizand beton amprentat.

Cauti o echipa pentru un proiect de beton amprentat in Timisoara?

Beton Amprentat Timisoara - Pret Beton Amprentat TimisoaraBetonul amprentat este in acest moment unul dintre cele mai in voga pavaje din Romania. Rapid si simplu de realizat, cererea lui creste de la un an la altul!

Aceasta tehnologie face posibila recrearea cu precizie a oricarei texturi (caramida, pavele, lemn, piatra naturala – ardezie, piatra de rau, piatra de munte – etc.), in timp ce caracteristicile fizice si de rezistenta ale unui astfel de pavaj nu sunt inferioare si in unele cazuri chiar depasesc materialul reprodus.

Esenta procesului de realizare a betonului amprentat este aplicarea unei stampile stilizate – pentru a recrea textura dorita – pe o suprafata de beton proaspat turnata. Inainte de a aplica aceste stampile sau modele speciale suprafata se niveleaza si coloreaza cu nuanta dorita. Culorile sunt 24 la numar si se pot combina intre ele.

Cere o oferta de pret beton amprentat in Timisoara online!

Echipa noastra este pregatita sa realizeze proiectele tale cu beton amprentat din Timisoara sau judetul Timis indiferent de complexitatea sau anvergura lor. Ne importam singuri materialele direct de la producatori, garantam ca vom lucra doar cu materiale proaspete si de inalta calitate. Avem capacitatea de a realiza proiecte de peste 100 sau 1000m2 de m2 rapid (intre 2 si 7 zile).

   

  Utilitate si aplicatii

  Realizarea pavajelor din beton amprentat si-a gasit o larga utilitate in amenajarea rezidentiala, de business sau urbana. Asemenea suprafete vei gasi adesea in curti si gradini private, zone rezidentiale comune, pub-uri, pensiuni si hoteluri, strazi pietonale, centre urbane sau parcuri. Alei, trotuare, terase, zonele din jurul piscinelor, scari sau fatade, toate pot fi amenajate cu beton amprentat.

  Caracteristici principale

  Pe langa aspectul estetic, betonul amprentat se caracterizeaza printr-o rezistenta crescuta la uzura si durabilitate, deoarece In timpul procesului de realizare si amprentare se utilizeaza materiale speciale de inalta calitate, precum fibra de polipropilena, plasa sudata, colorant intaritor si lacuri de protectie.

  Sună la 0748 550 466
  error: