Betonul amprentat – un beton decorativ

Beton decorativ – Betonul amprentat – un beton decorativ

Beton Decorativ - Betonul Amprentat – Un Beton DecorativBeton decorativ : decorarea betonului sau amprentarea lui, este o alternativa utilizata de foarte multe persoane in ziua de astazi, datorita costului ridicat al celorlalte tipuri clasice de pavaje.

Mulţi constructori, designeri şi arhitecţi creează modalităţi unice şi personalizate de a adăuga culoare şi modele proiectelor si pardoselilor din beton.

Pavajele din beton decorativ amprentat sunt foarte populare in ziua de astazi, si sunt din ce in ce mai mult utilizatr pentru pavarea de terase, podele, aleile din jurul piscinelor, alei pietonale, căi de acces, pereţi verticali şi multe alte suprafete.

Betonul decorativ a devenit o alegere de top pentru majoritatea oamenilor. Avantajele folosirii betonului decorativ în următorul dvs. proiect pot include: costul redus, personalizarea pavajului, versatilitate, durabilitate, funcţionalitate şi, de asemenea, conferă fiecărui individ posibilitatea de a adăuga ideile lui unice elementului modelat.

Betonul amprentat mai este numit şi beton imprimat sau beton modelat. Aceasta este una dintre metodele originale de decorare a betonului, prin adăugarea unui model sau a unei texturi pe suprafaţa de beton proaspăt turnată cu ajutorul unor matrite speciale.

Betonul amprentat standard de obicei imită aspectul stâncii, al pietrei, al cărămizii, al gresiei, al granitului şi chiar şi al lemnului. Există o serie de culori şi modele din care se poate alege, iar amprentarea betonului se poate realiza în foarte multe varietati de modele si culori.

Cele mai populare suprafete pe care le gasim pavate cu beton amprentat sunt: terasele, intrarile de acces, aleile din jurul piscinelor, pereţi vericali, scări, curti şi garduri.

Sună la 0748 550 466
error: