Despre Noi

Cine suntem noi?

Suntem o echipa cu 15 ani de experienta in acest domeniu, prima oara am luat contact cu pavajul din beton amprentat la inceputul anilor 2000 in Spania, unde acest tip de pavaj era probabil unul din cel mai utilizat pavaj in pavarile exterioare deoarece era mult mai ieftin decat clasicele metode de pavare: gresie, lemn, caramida,granit,piatra cubica sau roca minerala.

In anul 2002, am lucrat in pavaje din beton amprentat la diferite firme din Spania, Italia si Franta, iar dupa sapte ani, din anul 2007 pana in anul 2009, ne-am format propria companie de pavare cu care am lucrat in toata Spania.

In anul 2009, dupa ce am invatat toate secretele pavajului din beton amprentat, ne-am intors in Romania si din cauza dorului de casa dar si pentru ca pavajele din beton amprentat incepusera sa sa fie la mare cautare iar pretul era destul de competitiv … asa a inceput aventura noastra in beton amprentat! Speram ca v-a placut povestea noastra sincera!

De ce pavaj din beton amprentat cu noi?

  • Personalul nostru este format din muncitori cu experienta intre 5 si 12 ani de activitate in pavaj amprentat!
  • In acesti 15 ani ne-am creat propriul stil, fiecare lucrare realizata de noi este unica, nu va semana cu o alta!
  • Lucram cu beton B350, un beton greu de manipulat in acest domeniu – lucrarile vor fi rezistente si durabile!
  • Seriozitate, promptitudine, profesionalism, estimari de preturi corecte fara costuri ascunse – asta va oferim!

beton amprentat Realizam de foarte multi ani acest tip de pavaj decorativ, in toti acest ani am facut si greseli, nimeni nu-i perfect, am vazut si reparat atat greselile noastre cat si pe celel ale altora.

Numeri pe degetele de la o mana  echipele de pavimentisti din Romania care lucreaza cu beton B350 in realizarea betonului amprentat, iar noi suntem una din ele!

Apelati cu incredere la noi, ne respectam clientii si potentialii clienti, suntem constienti ca recomandarea fostilor clienti este cea mai buna publicitate si de aceea va garantam ca nu vom pleca din curtea dumneavoastra pana nu veti fi pe deplin multumiti de serviciile noastre.

Cere o cotatie de pret

    Sună la 0748 550 466
    error: