Ieftin, modern, luxuriant

luxuriant modern copyPavajul din beton amprentat este probabil unul dintre putinele pavaje care desi exista de mai bine de o jumatate de secol, continua sa ne uimeasca de fiecare data, si asta nu doar din punctul de vedere al tehnologiei de aplicare ci din punctul de vedere al varietatii de modele, culori si texturi pe care acest sector le deavolta aproape in fiecare an.

In ciuda „batranetii lui”, betonul amprentat, este un pavaj aflat tot timpul intr-o continua dezvoltare si … dupa cum spuneam … nu exista pavaj de exterior sau de interior pe care betonul amprentat sa nu il poata reproduce.

Telefon Informatii ☏ 0748 550 466

  • Este un pavaj ieftin: realizarea lui este mult mai ieftina decat granitul, piatra de munte, etc.
  • Este considerat un pavaj modern in tarile din vest,  in Romania, in ultimii cinci ani cerea lui a crescut.
  • Luxuriant? Da! Este un pavaj elegant, cu un stil inconfundabil si greu de uitat de cei care iti trec pagul.
  • Costul de intretinere al pavajului din beton amprentat este aproape egal cu zero: o relacuire odata  la 2-3 ani si acesta v-a straluci din nou.

ieftin modern luxuriant beton amprentatCu stilul sau rustic inconfundabil, acesta poate fi intotdeauna un pavaj ideal pentru amenajarea restaurantelor, a hanurilor sau a showroom-urilor.

In aceasta fotografie (din stanga) puteti observa amenajarea acestui restaurant cu pavaj din beton amprentat, model piatra iregulara.

Pavajul din beton amprentat este de cele mai multe ori utilizat in pavari exterioare insa el este aplicat cu succes si in spatii interioare (hanuri, restauranre, showroom-uri, pensiuni, etc.), rezultatul il puteti observa si dvs. in aceasta fotografie.

Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    error: Content is protected !!