Pret beton amprentat

pret beton amprentatPret beton amprentat: despre pretul pavajului din beton amprentat sau discutat multe si inca se mai discuta insa trebuie stiut dinainte ca pretul pavajului din beton amprentat este in majoritatea situatiilor negociabil, de aceea foarte putini realizatori de pavaj din beton amprentat evita sa puna un pret fix pe site-urile lor.

Insa va atragem atentia ca desi pretul pavajului din beton amprentat este negociabil, trebuie sa aveti mare grija la „super-ofertele” si „preturile bomba” de pe piata! Asa cum un pret mare nu este direct proportional intotdeauna cu calitatea, cu atat mai putin veti avea un pavaj realizat calitativ cu un pret scazut.

Adevarul este undeva la mijloc, ideea e ca un pret pentru un metru patrat de pavaj din beton amprentat nu prea are cum sa scada sub 20 euro / metru patrat.

Telefon Informatii ☏ 0748 550 466

Oferta de pret beton amprentat mica?

Situatiile la care noi ne gandim in momentul in care auzim ca diferite firme executante de pavaj prin tehnologia amprentarii ofera preturi mai mici de 25 de euro pe metrul patrat executat sunt urmatoarele:

  • beneficiarul are o suprafata mare, mai mare de 300-500 de metrii patrati.
  • executantul este distribuitor de materiale pentru beton amprentat sau fabricant de materiale.
  • executantul nu realizeaza betonul amprentat corect, FURA beneficiarul la materiale pentru a castiga.
  • executantul este posesorul unui spirit civic exemplar si are o placere neinteleasa de a iesi in pierdere sau cel mult pe 0. 🙂

Am realizat aceasta pagina denumita Pret Beton Amprentat din dorinta de a schimba un pic mentalitatea neinteleasa a romanului, speram ca am fost utili realizand-o iar explicatiile noastre v-au fost folositoare, am incercat prin aceasta pagina web nu doar sa ne prezentam produsul si sa „ne laudam cat de buni suntem noi” in realizarea acestui tip de pavaj, ci am incercat si dorit prin realizarea ei sa fim utili beneficiarului acestui tip de pavaj.

Poate ca suntem de moda veche (chiar suntem! 🙂 )  insa suntem de parere ca doar prin sinceritate, seriozitate si corectitudine fata de dumneavoastra, betonul amprentat realizat de maini pricepute poate fi apreciat de catre beneficiari. Odata cu aceasta apreciere, nu numai noi, ci toate firmele de beton amprentat din Romania vor avea de castigat, iar acest tip de pavaj va fi unul de incredere si utilizat fara nici un fel de dubiu!

Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    error: Content is protected !!