Beton Elicopterizat

Pavajul din beton elicopterizat este folosit in 99,99% din cazuri in pavarea spatiilor industriale sau comerciale. rareori ne-a fost dat sa vedem spatii industriale sau comerciale moderne care sa nu fie pavate cu beton elicopterizat.

De obicei acest tip de pavaj este utilizat in pavarea halelor industriale, parcariel supermarket-urilor, ca pardoseala in interiorul supermarket-urilor, fabrici, uzine, laboratoare, spalatorii, statii peco, service-uri auto, parcari mall-uri etc.

Avantajele pavajului din beton elicopterizat

  • rezistent la factorii exteriori si deosebit de durabil
  • rezistent la agentii chimici, care dauneaza de obicei celorlalte tipuri de pavaje
  • Costuri de intretinere zero sau reduse: se spala cu apa sau cu un detergent slab
  • este un pavaj continuu, modern de asemenea si el cu o gama variata de culori

beton elicopterizat

Nu credem ca pavajul din beton elicopterizat mai are nevoie de laude, este fara doar si poate probabil cel mai rezistent tip de pavaj din lume, ne ferim sa spunem ca este cel mai rezistent deoarece nu suntem la curent cu toate inovatiile si invetiile din lume, noutatile in inventica nu sunt punctul nostru forte. 🙂

Contactati-ne pentru o oferta de pret beton elicopterizat cu cea mai mare incredere, stam la dispozitia dumneavoastra zilnic de luni pana sambata intre orele 08-00 si 20:00 la numarul de telefon 0748.550.466 sau prin formularul de contact pe care il gasiti in pagina de contact.

Cere o oferta de pret online! Este gratis!

Cere o cotatie de pret

    Avem sau am avut proiecte – de beton elicopterizat, beton slefuit – realizate in Alba Iulia, Arad, Pitesti, Bacau, Oradea, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Resita, Calarasi, Cluj-Napoca, Constanta, Sfantu Gheorghe, Targoviste, Craiova, Galati, Giurgiu, Targu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iasi, Bucuresti, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin, Targu Mures, Piatra Neamt, Slatina, Ploiesti, Satu Mare, Zalau, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timisoara, Tulcea, Vaslui, Ramnicu Valcea, Focsani.

    Sună la 0748 550 466
    error: