Beton Amprentat

Pavajul din beton amprentat este un pavaj continuu, amprentarea realizandu-se pe suprafata proaspata a beton amprentat betonului, recent turnata. Amprentarea sau stampilarea betonului se realizeaza cu matrite speciale acestei activitati, rolul lor fiind de a reproduce aspectul pavelelor, cărămizii, a pietrei de rau sau munte, a gresiei, a granitului sau chiar si a lemnului.

Există mai multe motive pentru a considera betonul amprentat superior clasicelor metode sau materiale de pavare in amenajarea unei curti, terase, alei sau a unei piscine iar in cele ce urmeaza ne vom stradui sa le evidentiem pe cat se poate de mult.

Avantaje ale pavajului din beton amprentat

  • Este rezistent la schimbarile bruste de temperatura (inghet/dezghet) si la orice tip de clima.
  • Nu se lasa si nu se deformeaza in timp, fiind un pavaj continuu pe suprafata lui nu cresc buruieni.
  • Originalitate: niciun proiect nu semana cu altul, fiecare lucrare de beton amprentat este unica.
  • Economic: reproduce celelalte tipuri de pavaje la un pret redus in multe cazuri fiind mult mai rezistent decat pavajul pe care il reproduce (exceptie fac piatra de munte si granitul).

Telefon Informatii ☏ 0748 550 466

pavaj din beton amprentat Se spune ca pavajul din beton amprentat este un pavaj universal iar noi confirmam acest lucru, poate fi utilizat in pavari exterioare, pavari interioare, plan orizontal sau plan vertical, plan inclinat sau in orice alt loc in care dumneavoastra doriti sa-l realizati. 

Aleile si trotuarele pot fi pavate cu beton amprentat, intrarile de acces, terasele si fatadele, soclurile, gardurile, scarile sau marignea piscinei sunt doar cateva suprafete care pot fi pavate cu succes cu acest beton decorativ extraordinar. (img. din stanga, pavare interioara cu beton amprentat).

In lume acest tip de pavaj exista de foarte multi ani, nu se stie exact, insa in SUA exista pavaj din beton amprentat de mai bine de 40-50 de ani, in Romania s-a dezvoltat odata cu venirea acasa a muncitorilor plecati in alte tari ca Spania, Italia, Franta sau SUA.

In ultimii 7-8 ani, pavajul din beton amprentat, a devenit un pavaj de top din ce in ce mai mult exploatat de catre arhitecti si constructori datorita calitatilor si avantajelor lui unice atat decorative cat si mecanice. Vezi avantajele pavajului din beton amprentat aici

Cere o cotatie de pret mai jos

    Introduceti codul de securitate captcha

    error: Content is protected !!